vrienden van de Dorpskerk Maarsbergen

Welkom bij de Dorpskerk Maarsbergen, een historisch pareltje en ontmoetingscentrum in ons mooie dorp. Om dit waardevolle rijksmonument en gebouw voor de toekomst te behouden, is de Stichting Vrienden van de Dorpskerk Maarsbergen opgericht. 

Wij willen alle dorpsgenoten van Maarsbergen en omgeving betrekken bij dit erfgoed door het (mede) organiseren van interessante en leuke activiteiten. Samen werken we aan een mooie toekomst voor onze Dorpskerk! Doet u mee?

benieuwd naar onze evenementen?

Sorry, No Event Found

LEES HIER ONS LAATSTE NIEUWS

Evenementen

Het betoverende kerstconcert van Maarsbergen

Op 15 december 2023 bracht een betoverend kerstconcert in Maarsbergen lokale talenten samen in de oude dorpskerk. Marjolein, Anne-Catherine, Eva-Maria, en Dick Schuurman zongen prachtige kerstliederen, begeleid door een majestueus orgel en krachtige pianoklanken.

Lees verder »
Evenementen

Een fascinerende avond over klokken

Op 14 november 2023 boeide Rijer van Barneveld het publiek in de dorpskerk met een meeslepend verhaal over de geschiedenis van tijdmeting. Het verhaal onthulde een intrigerende diefstal van klokken in 1943, waarbij de klok van Maarsbergen onverwacht in Leusden werd teruggevonden en opnieuw gegoten.

Lees verder »

we zijn heel blij met onze donateurs

Bekijk deze ongelooflijke cijfers

Hoort u hier ook al bij? Zo nee, druk dan aub op doneer nu in de menubalk. En help ons het doel van € 100,000 op te halen.

reeds opgehaald
0
Donateurs
0