Jubileumfeest

Zaterdag 15 juni 2024

Start om 12:00

Dorpskerk Maarsbergen

Woudenbergseweg 52

Toegang: gratis

Jubileumfeest

Op zaterdag 15 juni organiseren de Dorpskerk en De Vrienden van de Dorpskerk een jubileumfeest ter ere van het 140-jarig bestaan van de Dorpskerk en het 100-jarig bestaan van ’t gebouwtje. Tussen 12:00 en 19:00 uur is er van alles te doen rondom de Dorpskerk, waaronder een talentenveiling (16:30-17:30 uur), marktkraampjes, een sjoelcompetitie en Oud-Hollandse spelen. Bovendien is er gelegenheid om iets lekkers te eten en te drinken.

Iedereen in Maarsbergen e.o. kan zijn talent of dienst aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan een taart bakken, ramen zemen of de hond uitlaten. Deze zullen tijdens het jubileumfeest per opbod geveild worden. De opbrengst van de veiling zal geheel ten goede komen aan de renovatie van ’t gebouwtje. Schrijf je vóór 1 juni in via het formulier hieronder of stuur een mail naar: info@vriendenvandedorpskerkmaarsbergen.nl

Geef bij ‘omschrijving talent’ een korte uitleg van jouw talent. Vergeet hierbij niet eventuele bijzonderheden te vermelden, zoals een eventueel openingsbod, je leeftijd en of je talent plaats- of tijdgebonden is. De persoonlijke gegevens die je hieronder invult, worden alleen gebruikt bij eventuele vragen en om de winnende bieder met jouw in contact te brengen.