Nieuwe Website voor de Vrienden van de Dorpskerk

De Stichting vrienden van de Dorpskerk heeft een nieuwe website. Naast dat de website er nu mooier uitziet, is hij ook overzichtelijker en functioneler, waardoor je makkelijk informatie kunt vinden over wie we zijn en wat we doen. 

Onze dank gaat uit naar onder andere Vincent Post voor het mooie website ontwerp en Johan Bertels voor de prachtige foto’s en filmpjes die hij heeft gemaakt! Hopelijk krijgen we hiermee niet alleen nieuwe bezoekers op onze website, maar een heleboel nieuwe vrienden die onze Dorpskerk een warm hart toedragen. 

Altijd op de hoogte blijven van veranderingen en het laatste nieuws? Meld je dan onder aan de website aan voor onze nieuwsbrief!

Deel dit bericht:
Gerelateerde berichten
Evenementen

Het betoverende kerstconcert van Maarsbergen

Op 15 december 2023 bracht een betoverend kerstconcert in Maarsbergen lokale talenten samen in de oude dorpskerk. Marjolein, Anne-Catherine, Eva-Maria, en Dick Schuurman zongen prachtige kerstliederen, begeleid door een majestueus orgel en krachtige pianoklanken.

Lees verder »
Evenementen

Een fascinerende avond over klokken

Op 14 november 2023 boeide Rijer van Barneveld het publiek in de dorpskerk met een meeslepend verhaal over de geschiedenis van tijdmeting. Het verhaal onthulde een intrigerende diefstal van klokken in 1943, waarbij de klok van Maarsbergen onverwacht in Leusden werd teruggevonden en opnieuw gegoten.

Lees verder »
Maarsbergen

Maarsbergen voor elkaar

Stichting Vrienden Dorpskerk Maarsbergen heeft voor het project Maarsbergen Voor Elkaar een subsidieaanvraag gedaan bij de Provincie Utrecht en Leader. Deze wordt hoost waarschijnlijk ook aan ons toegekend. Met dit geld kunnen we het Gebouwtje beter toegankelijk maken voor minder validen en ouderen. We krijgen een extra toilet dat hier speciaal voor wordt aangelegd, de deuren worden breder en drempels worden verlaagd.

Lees verder »